Řeznictví Globus

S hrdostí na naši práci si dovolujeme Vám poděkovat za to, že nám svou přízní a důvěrou umožňujete již 9 let vyrábět výrobky špičkové kvality, která neodmyslitelně patří k vlastní výrobě řeznictví Globus. Naším trendem vždy bylo, je a bude vyrábět denně čerstvé zboží a mít super čerstvé, kuchyňsky upravené maso denně v pultech. Naším zájmem je samozřejmě také udržení si vysokého hygienického standartu a vyhovění náročným veterinárním předpisům. K tomu nám slouží náš podnikový systém kontroly kvality a standartu veškerého dění (kontrola kritických bodů). Také v nákupu našich surovin nesledujeme pouze cenu, ale v první řadě kvalitu s prokázaným původem. Našimi dodavateli jsou lety vyzkoušené kvalitní podniky, splňující též veškeré standarty dnešní doby. Víme s kým a co děláme, a víme co dělat chceme. A Vy, coby naši nároční zákazníci nám k tomu přispíváte. Budeme jen rádi, když i v budoucnu zůstanete na nás kritičtí, abychom mohli své služby nadále zlepšovat. Jako malý příklad toho, co děláme, Vám můžeme představit systém kontroly námi prodávaného hovězího masa. Veškeré maso, dodávané do řeznictví Globus, pochází výhradně od domácích dodavatelů. Jedná se vždy pouze o mladé býky ve stáří do 24 měsíců. Každý kus je vybaven tak zvaným certifikátem původu, který musí obsahovat následující náležitosti:

  • označení kategorie slovy „mladý skot“, „mladý býk“, „býk“, „volek“, „jalovice“ nebo „kráva“
  • registrační číslo zvířete
  • číslo schválení jatek
  • evidenční číslo posledního chovu
  • datum porážky

Bez tohoto certifikátu není myslitelný žádný příjem hovězího masa na našich řeznictvích a jsou pečlivě uschovávány. V kterýkoliv okamžik můžeme tedy doložit původ prodávaného hovězího masa. Všechna zvířata byla poražena pod veterinárním dohledem ČR a maso z nich bylo veterinárním dozorem posouzeno jako poživatelné bez omezení. Veškeré hovězí maso je bouráno a upravováno výhradně v řeznictví Globus. Aby jste i vy, naši zákazníci, měli kontrolu o právě prodávaném hovězím mase, jsou všechny potřebné údaje naším personálem denně zapisovány na tabule v řeznictví a každý balíček hovězího masa v našem chladícím pultě je označen etiketou s patřičnými údaji. Na závěr mi dovolte jednu malou radu. Chcete-li si opravdu pochutnat na šťavnatém bifteku, či jiném kulinářském zázraku připravovaném z hovězího masa, volte vždy maso z mladého býka, neboť takové maso je měkké a šťavnaté.

Také vedoucí oddělení řeznictví hypermarketu Globus v Praze Čakovicích, pan Huf, připravuje denně se svým týmem kvalitní a čerstvé hovězí maso.



Úvod Naše nabídka Nabízený sortiment Řeznictví Globus


Navigace:




Košík je prázdný.

vybrat další produkt přejít do košíku

košík

přihlášení