Pokrmy z masa

Hovězí maso po Burgundsku

V dalším díle vám přinášíme recept na netradiční pochoutku: Hovězí maso po Burgundsku. Tento vynikající recept pochází ze střední Francie, z oblasti Bourgogne. Oblast je známá především pěstováním vinné révy a výrobou slavné dijonské hořčice, ale tato specialita z hovězího masa ji proslavila po celém světě. Proto neváhejte a vyzkoušejte ji také i vy! Ač se příprava tohoto jídla může zdát složitá, předvedeme Vám, jak si tuto pochoutku připravit jednoduše a bez větší námahy. více »

Vepřová roláda s cherry rajčátky

Rychlé a velmi chutné špízy s vepřovým masem, prosciuttem a cherry rajčátky. Jednoduchý recept pro ty, kteří v kuchyni začínají a chtějí překvapit. více »

Hovězí biftečky s tzatziky

Přeneste se na chvíli do Řecka a uvařte si s námi vynikající hovězí biftečky plněné sýrem fetta. Jejich příprava je opravdu jednoduchá a chuť je nezapomenutelná! Jako přílohu doporučujeme typický řecký salát tzatziky a bagetu Globus. více »

Hovězí maso po Burgundsku

V dalším díle vám přinášíme recept na netradiční pochoutku: Hovězí maso po Burgundsku. Tento vynikající recept pochází ze střední Francie, z oblasti Bourgogne. Oblast je známá především pěstováním vinné révy a výrobou slavné dijonské hořčice, ale tato specialita z hovězího masa ji proslavila po celém světě. Proto neváhejte a vyzkoušejte ji také i vy! Ač se příprava tohoto jídla může zdát složitá, předvedeme Vám, jak si tuto pochoutku připravit jednoduše a bez větší námahy. více »

Vydatné vepřové plátky pro chladné zimní dny

Plátky masa naklepeme, osolíme a opeříme. Dva plátky položíme a na ně dáme plátek slaniny, pak plátek sýra a opět plátek slaniny a přiklopíme plátkem masa, takže máme dva „masové sendviče” se slaninou a sýrem. více »

Vepřové kotlety s jablky

Kotlety trochu naklepeme a můžeme je trochu odříznout od kosti. (Použít můžeme samozřejmě i plátky vepřového bez kosti.) více »

Myslivecký špíz

Myslivecký špíz. Mleté maso, to nejsou jen karbanátky nebo sekaná, sluší mu i gril. Přesvědčte se sami v receptu z finále Grilmánie 2008. S mysliveckým špízem budete určitě slavit úspěch. více »

Grilovaný vepřový steak na prskajícím talíři s bramborovou fantazií

Vepřovou krkovici si nakrájíme na 1cm silné plátky, naklepeme, nasekáme šlachy, aby se maso nemotalo. Dáme čerstvé bylinky – čerstvý tymián. více »

Řízkové závitky s tvarohem a rané brambory s pažitkou

Příprava je jednoduchá a rychlá: Řízky naklepeme, osolíme a na každý plátek masa položíme kousek tvrdého více »

Hovězí maso stroganov

Že je maso pro náš organismus nutnou součástí již víme. Víme ale jak ho zpracovat? Způsobů je samozřejmě spousta. Globus má pro vás pár snadných receptů, které rozšíří vaše gastronomické obzory. Recepty Globus Vám představují: Hovězí maso stroganov. více »

1 2 3 >>  


Úvod O Globusu Tipy a recepty Recepty Pokrmy z masa


Navigace:




Košík je prázdný.

vybrat další produkt přejít do košíku

košík

přihlášení