Pokrmy z masa

Hovězí maso po Burgundsku

V dalším díle vám přinášíme recept na netradiční pochoutku: Hovězí maso po Burgundsku. Tento vynikající recept pochází ze střední Francie, z oblasti Bourgogne. Oblast je známá především pěstováním vinné révy a výrobou slavné dijonské hořčice, ale tato specialita z hovězího masa ji proslavila po celém světě. Proto neváhejte a vyzkoušejte ji také i vy! Ač se příprava tohoto jídla může zdát složitá, předvedeme Vám, jak si tuto pochoutku připravit jednoduše a bez větší námahy. více »

Jehněčí kýta na bylinkách

Dokážete si přestavit tu úžasnou vůni, která se bude linout po vaší kuchyni při pečení jehněčího na bylinkách? Proměňte sen ve skutečnost a připravte vynikající velikonoční oběd pro celou rodinu! více »

Vepřová roláda s cherry rajčátky

Rychlé a velmi chutné špízy s vepřovým masem, prosciuttem a cherry rajčátky. Jednoduchý recept pro ty, kteří v kuchyni začínají a chtějí překvapit. více »

Hovězí biftečky s tzatziky

Přeneste se na chvíli do Řecka a uvařte si s námi vynikající hovězí biftečky plněné sýrem fetta. Jejich příprava je opravdu jednoduchá a chuť je nezapomenutelná! Jako přílohu doporučujeme typický řecký salát tzatziky a bagetu Globus. více »

Hovězí maso po Burgundsku

V dalším díle vám přinášíme recept na netradiční pochoutku: Hovězí maso po Burgundsku. Tento vynikající recept pochází ze střední Francie, z oblasti Bourgogne. Oblast je známá především pěstováním vinné révy a výrobou slavné dijonské hořčice, ale tato specialita z hovězího masa ji proslavila po celém světě. Proto neváhejte a vyzkoušejte ji také i vy! Ač se příprava tohoto jídla může zdát složitá, předvedeme Vám, jak si tuto pochoutku připravit jednoduše a bez větší námahy. více »

Vydatné vepřové plátky pro chladné zimní dny

Plátky masa naklepeme, osolíme a opeříme. Dva plátky položíme a na ně dáme plátek slaniny, pak plátek sýra a opět plátek slaniny a přiklopíme plátkem masa, takže máme dva „masové sendviče” se slaninou a sýrem. více »

Vepřové kotlety s jablky

Kotlety trochu naklepeme a můžeme je trochu odříznout od kosti. (Použít můžeme samozřejmě i plátky vepřového bez kosti.) více »

Závitek z vysočiny od Pickovic Pepiny

Závitek z vysočiny od Pickovic Pepiny, Mexické nudličky podle Aničky, Steaky ohnivé od Romany Snaživé. Hovězí maso je na grilu jako doma. Dají se z něho připravit rozmanité lahůdky. Tři z nich vám představí účastnice finále Grilmánie 2008. Pokud je doma vyzkoušíte, nebudete litovat. více »

Myslivecký špíz

Myslivecký špíz. Mleté maso, to nejsou jen karbanátky nebo sekaná, sluší mu i gril. Přesvědčte se sami v receptu z finále Grilmánie 2008. S mysliveckým špízem budete určitě slavit úspěch. více »

Grilovaný vepřový steak na prskajícím talíři s bramborovou fantazií

Vepřovou krkovici si nakrájíme na 1cm silné plátky, naklepeme, nasekáme šlachy, aby se maso nemotalo. Dáme čerstvé bylinky – čerstvý tymián. více »

1 2 3 >>  


Úvod O Globusu Tipy a recepty Recepty Pokrmy z masa


Navigace:




Košík je prázdný.

vybrat další produkt přejít do košíku

košík

přihlášení