KotányI Vepřová pečeně 30 g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Pro královnu všech oblíbených pečení je nezbytný vyvážený poměr mezi jednotlivými druhy koření a bylin. Tato směs KOTÁNYI je vhodná obzvláště k přípravě specialit z vepřového masa. Jednoduše skvěle chutná.
A na doporučení šéfkuchaře:
Vepřová pečeně s teplým zelným salátem
Pro 4 osoby potřebujeme: 1 kg vepřové kýty, 1 balení KOTÁNYI Vepřová pečeně, 3 cibule, trochu vody, 1 polévkovou lžíci sádla nebo 2 polévkové lžíce rostlinného oleje, 1 hlávku zelí, sůl, pepř, 1 lžičku kmínu, 4 polévkové lžíce vinného octa, špetku cukru, trochu vody, 3 polévkové lžíce rostlinného oleje.
Návod k přípravě: cibuli nakrájíme na kostičky a vložíme na pekáč. Na cibuli položíme maso, potřeme jej KOTÁNYI Vepřová pečeně a sádlem, podlijeme vodou a pečeme při 190°C asi 1, 5 hodiny. Maso jednou obrátíme a často přeléváme výpekem. Propasírujeme výpek. Rozkrojíme hlávku zelí na čtvrtiny, nastrouháme a ochutíme solí, pepřem a kmínem. Směs octa, cukru a vody přivedeme k varu a zalijeme jí zelí. Přidáme olej a zamícháme.
Tip: zelný salát ponechejte 1/2 hodiny marinovat a poté jej opět celý ohřejte.