Kotányi Chili con Carne 25 g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Nejdůležitější přísadou v KOTÁNYI Chili con Carne je temperamentní směs koření typických pro mexickou kuchyni. Dokonalý soulad papriky, chilli a kajenského pepře vytváří aromatickou, plnou a pikantní chuť pro přípravu pravého Chilli con Carne.
Návod k přípravě:
Hovězí maso osolíme a opepříme. Cibulku orestujeme dozlatova. Přidáme maso a česnek a vše ještě orestujeme. Přidáme maso a česnek a vše ještě orestujeme. Přidáme rajčatový protlak a KOTÁNYI Chili con Carne, důkladně zamícháme, podlijeme vodou a dusíme po dobu 40 minut. Pak přidáme fazole a kukuřici a necháme ještě 10 minut vařit. Hotový pokrm dochutíme dle libosti a podáváme s bílým chlebem.
Tip: Přidejte i nakrájenou papriku a rajčata.
Chili con Carne s fazolemi dvou druhů
Pro 2 osoby potřebujeme:
200 g hovězího masa nakrájeného na malé kousky, 1 najemno nakrájenou cibuli, 1 rozetřený stroužek česneku, 1 čajovou lžičku rajčatového protlaku, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Chili con Carne, po 1 hrsti uvařených bílých a červených fazolí a uvařené kukuřice, sůl, pepř, vodu na podlévání.