Kotányi Gril Argentina 40 g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Směs ohnivě pálivých přísad, jakými jsou vysoce kvalitní paprika, pepř a koriandr, dodá kotletám a steakům kořenitou jihoamerickou příchuť. Stačí jen směs koření KOTÁNYI Gril Argentina rozmíchat s olejem, směsí potřít maso a nechat odležet.
Jeden nedělní recept:
Grilovaná hovězí kotleta se salátem Cole Slaw
Pro 2 osoby potřebujeme: 1 hovězí kotletu (cca 400g), 1 polévkovou lžíci olivového oleje, 2 rajčata, sůl, černý mletý pepř KOTÁNYI,
Na salát: 1 menší hlávku zelí nakrájeného na proužky a 1 oloupanou mrkev nakrájenou na proužky, sůl, bílý mletý pepř KOTÁNYI, 1 polévkovou lžíci majonézy, 2 polévkové lžíce zakysané smetany, trochu bílého balsamikového octu.
Příprava: salát připravíme smícháním všech přísad. Poté jej necháme 20 minut marinovat. Maso okořeníme směsí KOTÁNYI Gril Argentina, pokapeme olivovým olejem a po obou stranách pomalu grilujeme (cca. 6 minut na každé straně). Rajčata rozkrojíme napůl a grilujeme společně s masem po dobu 2 - 3 minut. Nakonec maso osolíme a opepříme. Hotovou kotletu nakrájíme na plátky a podáváme se salátem.
Tip: Svým hostům nabídněte i toast nebo topinku.