Kotányi Gyros 35 g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Jako klasika řecké kuchyně je gyros oblíbený po celém světě. Připravený z dobrého masa s naší skvěle sladěnou, aromatickou kořenící směsí s dalšími přísadami Vám přinese úžasný požitek středomořské kuchyně. Vynikající pro jehněčí, hovězí, vepřové, drůbeží maso nebo i tofu.
Návod k přípravě:
Maso nakrájíme na proužky a dobře promícháme s KOTÁNYI kořením Gyros. Cibuli oloupáme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso osmažíme. Maso je třeba na pánvi pravidelně obracet. Přidáme cibulová kolečka, ještě krátce osmažíme. Přimícháme olivy s rajčaty a podáváme s bílým chlebem.
Tip: jako salát podávejte tsatsiki. Kali oreksi!
A jde to i takto:
Gyros s červenou cibulí a olivami
Pro 2 osoby potřebujeme:
300g vepřové panenky, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Gyros, 1 červenou cibuli, 2 polévkové lžíce černých oliv, 2 polévkové lžíce černých oliv, 2 polévkové lžíce na malé kousky nakrájené dužiny oloupaných rajčat.