Kotányi Kuře pečené 30 g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Pro všechny, kdo milují skvělou chuť papriky spolu s vybranými bylinkami. Před pečením nebo grilováním potřete kuře důkladně zevnitř i vně směsí KOTÁNYI Kuře pečené a nechte cca 10 minut působit. Tak Vaše kuře při pečení dostane krásnou křupavou zlatohnědou barvu a skvělou chuť.
Návod k přípravě:
Kuře před pečením omyjeme a důkladně zevnitř i vně potřeme směsí KOTÁNYI Kuře pečené. Kuře můžeme pokropit 1 polévkovou lžíci olivového oleje a dovnitř vložit trochu másla. Necháme cca 10 minut odležet. Kuře pečeme na oleji s máslem a trochou vody při teplotě cca 190°C asi 45 minut do křupava. Během pečení kuře otáčíme, podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Do vypečené šťávy přidáme půl lžíce mouky, rozšleháme a provaříme - získáme tak výbornou omáčku. Brambory můžeme uvařit nebo upéci v troubě na plátky nakrájené, osolené a ochucené např. rozmarýnem.
Pečené kuře s bramborem
Pro 2 osoby potřebujeme: 1 menší kuře, 1 balení KOTÁNYI Kuře pečené, 1 polévkovou lžíci másla, 2 polévkové lžíce olivového oleje, brambory, sůl, pepř.