Kotányi Pizza 18 g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Tajemství dobré pizzy je v koření, které sice není vidět ale dodá skvělou chuť. Stejně jako směs Kotányi Pizza, kterou před pečením jednoduše posypejte připravenou pizzu a pokapejte trochou oleje. Buon appetito!
Klasický příklad:
Pizza margherita
Pro 2 osoby potřebujeme:
220 g hladké mouky, sůl, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 1/8 litru vlažné vody, 1/2 balení suchých kvasnic (asi 20g), 250 g oloupaných rajčat, sůl, pepř, špetku Kotányi Oregána, balsamikový ocet, 2 mozarely, 2 polévkové lžíce Kotányi Pizza.
Příprava: Do vlažné vody přidáme kvasnice, rozmícháme a přidáme mouku smíchanou se solí a olivovým olejem. Hnětením vypracujeme do hladkého těsta. Z těsta vytvoříme 2 stejné koule a necháme 1 hodinu odležet. Rajčata se solí, pepřem, oregánem a balsamikovým octem povaříme do krémova. Z těsta vyválíme 2 pizzy, potřeme je připravenou omáčkou, obložíme mozarelou, posypeme směsí Kotányi Pizza a pokapeme olivovým olejem. Pečeme 6-8 minut v předehřáté troubě při 220°C do křupava.
Tip: hotové těsto na pizzu potřeme na okrajích česnekovým olejem.