Kotányi Skořice celá 17 g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Kůra skořice patří k nejaromatičtějším kořením na světě. Proslavila ji její nezaměnitelná vůně a kořenitá, sladká chuť. Celou skořici KOTÁNYI přidávejte do svých pokrmů a nápojů včas, aby se stihlo plně rozvinout její plné aroma.
A samozřejmě dezertů, jako například tohoto:
Pečená hruška se skořicí a vanilkovou zmrzlinou pro 2 osoby potřebujeme:
2 středně tvrdé hrušky, 2 celé skořice KOTÁNYI, 2 polévkové lžíce másla, 2 ks badyánu KOTÁNYI, 2 polévkové lžíce medu, trochu citronové šťávy, 2 kopečky vanilkové zmrzliny, snítku máty k dekoraci.
Příprava: hrušky oloupeme, rozkrojíme podélně napůl a odstraníme jaderník. Pak hrušky krátce opečeme na másle, přidáme celou skořici a badyán KOTÁNYI, pokapeme citronovou šťávou a medem a pečeme v předehřáté troubě cca. 4-5 minut při teplotě 170 °C. Na dezertní talíř připravíme vanilkovou zmrzlinu a hrušky, pokapeme je vypečenou šťávou a ozdobíme snítkou máty.
Tip: místo hrušek lze použít i zralé broskve.