Revo Foods The Filet 100g
Skladem Uvedený stav je pouze orientační. Dostupnost na prodejně se může lišit.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Objevte budoucnost mořských chutí – THE FILET 2.0 je 100% veganská alternativa inspirovaná lososem, vyrobená z fermentovaného mycelia (Mycoproteinu) s výjimečně masitou texturou.
Vysoký obsah bílkovin a omega-3 (DHA & EPA) Bohatý na vitaminy B6, B9, B12 a D2 Nízkokalorický a nízkosacharidový – pouze 219 kcal a 1,2 g sacharidů na 100 g Bez cukru, lepku a cholesterolu Zdroj vlákniny Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny – Mood Food.
Hlavní složky: Mykoprotein – nutričně bohatý, s masitou strukturou a kompletním profilem aminokyselin Olej z mikrořas – superpotravina budoucnosti, bohatá na DHA a EPA Rostlinné oleje – kvalitní zdroj omega-3 a dalších živin Skvělý nejen pro vaše tělo, ale i pro planetu.
Složení: Mykoprotein (32,8 %), sójový proteinový extrudát (voda, sójový proteinový koncentrát), voda, řepkový olej, řepkový protein, bramborový protein, aromata, želírující látky: metylcelulóza, karagenan; sůl, olej bohatý na DHA a EPA z mikrořas Schizochytrium sp., zahušťovadlo: konjak; vitamíny (vitamin B6, kyselina listová, vitamin B12), okyselovadlo: kyselina citronová; barvivo: beta karoten.
Řepková bílkovina může způsobit alergické reakce spotřebitelům, kteří jsou alergičtí na hořčici a výrobky z ní.
Skladujte v chladu při teplotě +2 °C až +7 °C. Chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte tentýž den po otevření.
Před zahříváním FILETU je třeba obal zcela odstranit.
Pánev: Smažte 3-4 minuty na mírném až středním ohni z každé strany se zavřeným víkem, na pánev přidejte olej.
Trouba: Pečte při 200 °C 14-16 minut s horním a dolním ohřevem nebo konvekčním ohřevem.
Vzduchová fritéza: Předehřejte fritézu na 200 °C a smažte filet 8-10 minut."
O výrobci Revo Foods: Revo Foods je rakouská parta food-tech nadšenců, která mění pravidla hry v mořském světě. Místo ryb totiž používá rostlinné suroviny a moderní technologie (třeba i 3D tisk!), aby vytvořila lososa nebo tuňáka, k