:format(jpeg))
Pavlova s exotickým ovocem
)
Pavlova propojuje křupavý sněhový korpus, jemný krém a svěží exotické ovoce. Je lehkým dezertem vhodným na oslavy i víkendové pečení. Vrstva čokolády ve středu pomáhá udržet korpus pevný a spolu s ovocem vytváří vyváženou kombinaci chutí. Recept si pro vás připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 8 porcí:
- 4bílky
- 250 gkrupicového cukru
- 2 lžícekukuřičného škrobu
- 1 lžícijablečného octa
- 100 gsmetany ke šlehání
- 100 gmascarpone
- 1 lžícimoučkového cukru
- mix exotického ovoce (např. dračí ovoce, kiwano, mango)
- 1/3 tabulkyoblíbené čokolády

)
)
)
)
)
:format(png))
:format(png))
:format(png))