:format(jpeg))
:format(jpeg))
Vajíčkový salát s baby špenátem
)
Zůstala vám z Velikonoc vejce natvrdo? Připravte z nich jednoduchý vajíčkový salát, ve kterém využijete i zbytek čerstvého špenátu. Podávat ho můžete na snídani, svačinu nebo večeři třeba s pečivem od našich pekařů z Pekařství Globus a čerstvou zeleninou.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 4 porce:
- 6vajec uvařených natvrdo
- 125 gčerstvého baby špenátu
- 1větší jarní cibulku
- 4 lžícemajonézy
- 2 lžíceplnotučné nebo dijonské hořčice
- 2 lžičkycitronové šťávy
- sůl a pepř dle chuti
K servírování:
- čerstvé pečivo z Pekařství Globus
- čerstvou zeleninu

)
:format(jpeg))
:format(jpeg))
:format(png))
:format(png))
:format(png))