Objednávka výrobků z Sváteční Globus

Informace o produktech se vztahují k pobočce Praha-Čakovice.
39 receptů
Dvě láhve a sklenice vaječného likéru na dřevěném stole s vejci, borovicovými větvičkami a žlutým ubrusem.

Kořeněný vaječný likér (nealkoholický i s alkoholem)

Vychutnejte si během svátků domácí kořeněný vaječný likér. Připravit si ho můžete v klasické variantě s alkoholem nebo ve verzi bez alkoholu, který můžete podávat i dětem.
Zobrazit článek
Talíř vanilkových rohlíčků posypaných moučkovým cukrem na šedém ubrusu, obklopený lískovými oříšky a sítem na dřevěném stole.

Vanilkové rohlíčky

Navoďte si doma pravou vánoční atmosféru a provoňte váš domov čerstvě upečenými vanilkovými rohlíčky podle receptu od Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Pečená kachní stehna na červeném zelí, ozdobená petrželkou, na bílém talíři. Vedle jsou jablka, tyčinky skořice a žlutý ubrus.

Pečená svatomartinská husa s modrým zelím

Oslavte svátek sv. Martina tradiční svatomartinskou husou s modrým zelím podle receptu Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Perníčky

Perníčky krásně provoní váš domov a navodí tu správnou vánoční atmosféru. Připravte si je podle receptu Kitchen Affair, která je ozdobila originální bonbónovou vitráží.
Zobrazit článek
Pusinky ve tvaru duchů na stříbrném podnosu, obklopené umělými pavučinami a plastovými pavouky na mramorovém povrchu.

Halloweenské pusinky

Bu bu bu! Co by to bylo za halloweenskou party bez duchů a dýní? Překvapte své hosty roztomilými strašidelnými pusinkami podle receptu od Evy Bartošové alias Kitchen Affair.
Zobrazit článek
Sýrové tyčinky ve tvaru ježibabích pařátků naservírované kolem misky s guacamole, ozdobené červeným chilli a limetkou na dřevěné desce, zdobené koriandrem.

Ježibabí pařátky (sýrové tyčinky) s dipem guacamole

Oslavte Halloween stylovým občerstvením. Ježibabí pařátky podle receptu od Kitchen Affair potěší děti i dospělé.
Zobrazit článek

Východočeské svatební koláčky

Svatební koláčky z východních Čech zaujmou nejen svou velikostí, ale i skvělou chutí. Upečte si je podle receptu Evy Bartošové z Kitchen Affair. Hodí se nejen na svatbu, ale i ke kávě při posezení s přáteli.
Zobrazit článek

Indiánky

Roztomilé velikonoční indiánky podle Kitchen Affair rozzáří váš sváteční stůl! Tyto nadýchané piškotové dobroty se sněhovou náplní a bílou čokoládou v zářivě žlutém odstínu připomínají malá kuřátka – skvěle se hodí k Velikonocům. Pusťte se do pečení a vytvořte si hravý dezert, který potěší děti i dospělé!
Zobrazit článek

Jehněčí kýta s orzem

Dopřejte si na Velikonoce něco výjimečného a připravte si pomalu pečenou jehněčí kýtu s orzem, rajčaty, čerstvým sýrem z lokální farmy a sezónním medvědím česnekem podle receptu Vojtěcha Poštulky. Výsledek vás naprosto nadchne.
Zobrazit článek
Talíř s obalovaným kaprem, bramborovým salátem zdobeným petrželkou, vidličkou a nožem a plátkem citronu na bílém dřevěném stole.

Smažený filet z kapra v bylinkové strouhance s bramborovým salátem

Připravte si na Štědrý den modernější verzi tradičního kapra s bramborovým salátem podle Vojtěcha Poštulky.
Zobrazit článek

Grilovaná vinná klobása s červeným jablečným zelím a brambory s křenem

Připravte si na Vánoce sváteční grilovanou vinnou klobásu podle receptu Vojtěcha Poštulky, který ji podává s jablečným zelím a brambory s křenem.
Zobrazit článek
Rybí polévka posypaná krutony a nasekanými bylinkami, podávaná v bílé misce na světlém podkladu.

Tradiční rybí polévka z kapra

Tradiční rybí polévka z kapra, která perfektně doplní vaši štědrovečerní hostinu.
Zobrazit článek
1 z 4