Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Druhy hovězích steaků

14.07.2022 | 2 minuty čtení
Víte, jaký je rozdíl mezi striploin
a rib eye steakem?
Druhy hovězích steaků

Když se řekne steak, většina z nás si představí pořádný kus masa. Víte však, čím se od sebe jednotlivé druhy steaků liší? Připravili jsme si pro vás tento jednoduchý přehled, díky kterému se snadno rozhodnete, který steak je pro vás ten pravý.

Všechny výše uvedené druhy steaků pro vás připravujeme v našem Řeznictví Globuskvalitního českého hovězího masa a vyzráváme ve vakuu tzv. mokrou cestou. Vyzrávané steaky vynikají svou křehkostí a perfektně se hodí na grilování.

Na našem blogu najdete řadu dalších praktických članků, například jaké druhy propečení masa rozlišujeme nebo jak steaky správně připravitDalší inspiraci pro vaši grilovačku najdete také v samostatné sekci věnované grilování.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky