Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Pohankové brownies

16.03.2017 | 30 min.

Ingredience

200 g pohanky
100 g bio 70% čokolády
200 g kokosového mléka
70 g kokosového oleje
2 vejce
5 lžic medu
1 lžíce kakaa
300 ml vody
vlašské ořechy

Postup

  1. Pohanku nejprve povaříme s 300 ml vody a 2 lžícemi medu. Poté, co dojde k varu, stáhneme oheň na minimum a pohanku pod pokličkou necháme ještě 20 minut.
  2. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni společně s kokosovým olejem a následně přidáme 100 g kokosového mléka a 3 lžíce medu.
  3. Vychladlou pohanku rozmixujeme se 100 g kokosového mléka do kašovité hmoty.
  4. Přidáme čokoládovou směs, kakao a rozkvedlané vejce. Mícháme až do chvíle, než je těsto úplně hladké. Nakonec můžeme přidat ořechy.
  5. Těsto vlijeme do formy a pečeme v horkovzdušné troubě na 150 °C po dobu 30 minut.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky