Zkuste něco nového - grilovaný bůček od našich řezníků s kapkou medu, špetkou kurkumy a fenyklovým salátem. Tenhle recept od Na skok v kuchyni vás nezklame.
800 g | vepřového boku (vykoštěného) |
3 lžíce | omáčky teriyaki |
3 lžíce | olivového oleje |
1 lžička | sušeného zázvoru |
2 lžíce | tmavé sójové omáčky |
1 lžička | chilli |
špetka skořice | |
1/2 lžičky | kurkumy |
2 lžíce | medu |
pepř | |
sůl |
2 | střední fenykly |
1 lžíce | přepuštěného másla |
2 | hrsti mixu salátů |
1 | malé jablko |
1 | hrst vlašských ořechů |
2 lžíce | olivového oleje |
1 lžička | dijonské hořčice |
2 lžičky | medu |
několik kapek citrónové šťávy | |
sůl |