Používáme cookies
nezbytné pro správné fungování webu, analýzu provozu a návštěvnosti a personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete v Nastavení cookies.
Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.
Pro více informací klikněte zde.
Rozumím a souhlasím Nastavení cookies

Tabouleh s uzeným tofu

07.11.2019 | 25 min.

I zatvrzelí masožravci čas od času nepohrdnou něčím lehčím! Připravte jim třeba tabouleh s uzeným tofu podle My Cooking Diary. A že nevíte, kde uzené tofu pořídit? Stavte se u nás, ve Zdravém světě! Spokojenost celé rodiny zaručena!

Ingredience

150 g bulguru
200 g uzeného tofu
10 cherry rajčat
1/2 střední červené cibule
šťáva z jedné limetky (podle chuti může být víc)
velká hrst čerstvé máty
velká hrst čerstvé petrželky
velká hrst čerstvého koriandru
olivový olej extra virgin
sůl

Postup

  1. Bulgur propláchněte a vařte v osolené vodě 10-12 minut doměkka. Po uvaření ho propláchňete studenou vodou, nechte okapat a vidličkou načechrejte.
  2. Tofu, rajčata i cibulku si nakrájejte na menší kostičky a bylinky nasekejte najemno. Tofu si jenom lehce opečte na pánvi na olivovém oleji dozlatova. Stačí zhruba 3 minuty. Pokud máte rádi, můžete nakrájet tofu do salátu i syrové nebo půl na půl.
  3. Do studeného bulguru přidejte nasekané bylinky, opečené tofu, rajčata, cibulku, šťávu z limetky, osolte podle chuti a pořádně promíchejte.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky