Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Bryndzová pomazánka

07.11.2019 | 10 min.

Bryndza nepatří jenom na halušky! Vyzkoušejte recept na jednoduchou školní svačinu s bryndzovou pomazánkou, kterou můžete dozdobit anglickou slaninou z řeznictví Globus.

Ingredience

200 g bryndzy
1 cibuli
3-4 lžičky zakysané smetany
10 dkg Anglické slaniny Globus (dopředu nakrájíme na kostičky a osmažíme)
pečivo, na kterém budeme pomazánku servírovat - například dýňový chléb z Poctivé výroby Globus

Postup

  1. Sýr zpracujeme v misce a smícháme se zakysanou smetanou tak, aby se obě ingredience spojily dohromady a získaly konzistenci pomazánky.
  2. Poté přidáme cibuli nakrájenou najemno a opět promícháme.
  3. Pomazánku namažeme na nakrájené plátky pečiva a ozdobíme kostičkami slaniny. Bryndza chutná výborně také s rajčaty nebo s ředkvičkami, které můžete nakrájet na plátky a výsledek jimi dozdobit.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky