Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Kokosové Raffaello kuličky

08.12.2019 | 30 min.

Ingredience

100 g másla
60 g moučkového cukru
250 g ricotty
100 g bílé čokolády
1 lžíce strouhaného kokosu
30 g mletých mandlí

Na dokončení

strouhaný kokos na obalování
asi 30 menších loupaných mandlí

Postup

  1. Máslo s cukrem si dáme do mísy a společně vyšleháme v kompaktní jemnou směs.
  2. Přidáme ricottu, lžíci kokosu, mleté mandle a najemno nasekanou bílou čokoládu a vše pořádně promícháme nebo promixujeme do jednotné směsi.
  3. Směs dáme do lednice minimálně na dvě hodiny uležet a pak z ní tvoříme kuličky o průměru cca 2-3 cm.
  4. Z těsta vždy uděláme placičku, vložíme do ní mandli, uděláme kuličku a tu následně obalíme v kokosu.
  5. Hotové kuličky dejte opět zatuhnout do lednice a podávejte ideálně chlazené.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky