Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Slaný koláč z hrachové mouky

16.01.2020 | 45 min.

Ingredience

Na náplň

1 pórek
1 červená paprika
olej
sůl
tymián
250 ml smetany na vaření
10 dkg tvrdého sýru

Na těsto

10 dkg rýžové mouky Extrudo
10 dkg hrachové mouky Extrudo (zelený hrách)
10 dkg másla
1 celé vejce
1/2 lžíce octa
4 lžíce studené vody
1/2 kypřicího prášku
sůl

Postup

  1. Na oleji podusíme pórek s červenou paprikou, přidáme sůl, tymián a zalijeme smetanou na vaření.
  2. Do odstáté směsi nastrouháme sýr a necháme ji v lednici vychladnout.
  3. Všechny suroviny na těsto smícháme a uhněteme z nich hladké těsto, které rozprostřeme na dně formy na koláč a propícháme vidličkou.
  4. Na těsto pokládáme vychladlou směs a pečeme v předem předehřáté troubě na 180 °C cca 30 minut.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky