Měkké máslo ušleháme s cukrem a skořicí do pěny, postupně přidáváme směs všech suchých ingrediencií a bílků. Výsledná hmota musí být hladká a nesražená. Hmotu rovnoměrně natřeme na papírem vyložený pekáček o velikosti 20x15cm a upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C dozlatova asi 12-15 minut. Necháme vychladnout.
Rozpustíme si čokoládu, kterou naplníme papírový kornoutek. V misce utřeme krátce cukr se žloutky dohladka (ne do pěny). Žloutkovou polevu natřeme pomocí nože či stěrky na upečený povrch, diagonálně postříkáme polevou z rohu do rohu a nožem či špejlí ozdobíme do krokvic.
Necháme zaschnout a krájíme nožem namočeným v horké vodě tyčinky. Uložíme v dobře uzavíratelné dóze v suchu a chladnu, Jednotlivé vrstvy od sebe oddělíme papírem.