Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Divoký losos s těstovinami z červené řepy

13.01.2021 | 30 min.

Ingredience

1 kg Filet z divokého lososa
500 g vřetena z červené řepy
růžová sůl
červený pepř
tymián, rozmarýn

Nákupní seznam

Postup

  1. Filet z divokého lososa umyjeme a položíme na plech s pečicím papírem. Posypeme ho červeným pepřem, růžovou solí a použijeme i čerstvé bylinky (skvělý je tymián či rozmarýn).
  2. Vložíme do trouby předehřáté na 250 stupňů Celsia a pečeme cca 15-20 minut.
  3. Mezitím uvaříme vřetena z červené řepy dle návodu (doporučujeme vařit je al dente a poté je propláchnout studenou vodou, aby se neslepily) a nakonec je lehce zakápněte olivovým olejem.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky