Články podle

Třináct druhů jablek, které byste měli znát
Jak skladovat?

Třináct druhů jablek, které byste měli znát

Sezóna sklizně jablek vrcholí. Některá chutnají sladce, jiná mají příjemně nakyslou chuť. Výborné jsou ale všechny druhy. Tušíte, která jablka se hodí na pečení,...

Před 4 měsíci

Osm zásad správného stolování
Inspirace

Osm zásad správného stolování

Kolik příborů patří na stůl? Ubrousek na klíně, nebo za límcem? A jak správně podávat dezerty? Ať už se chystáte na pracovní oběd,...

Před 4 měsíci | 4 min. čtení

Ryby na grilu:<br>Jak je připravit a párovat  s vínem?
Inspirace

Ryby na grilu:
Jak je připravit a párovat s vínem?

Krkovice na grilu je klasika – co takhle zkusit něco nového? Letošní grilovací sezóna může patřit makrelám, štikám, mořským vlkům, tuňákům či pražmám. A taky skvělému...

Před 7 měsíci | 7 min. čtení

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru