Vše, co potřebujete vědět o vyzrávaných masech

07.06.2021 | 7 minut čtení
Rady a tipy, které ocení každý
milovník steaků
Vše, co potřebujete vědět o vyzrávaných masech

Vyzrávané steaky jsou jednou ze specialit našeho Řeznictví Globus. Připravujeme je pro vás v zázemí každého hypermarketu z kvalitního českého hovězího masa od ověřených dodavatelů a vyzráváme je ve vakuu tzv. mokrou cestou.

Druhy hovězích steaků

Flank, Rump, Rib eye nebo Striploin. Všechny tyto steaky seženete v našem Řeznictví Globus ve vyzrávané podobě. Víte však, čím se jednotlivé druhy od sebe liší? Odpověď najdete zde.

Jak připravit perfektní steaky

Chcete se stát mistrem každé grilovačky? Dali jsme dohromady několik tipů, díky kterým zvládnete připravit pro sebe a své blízké steaky jako z nejlepšího steakhousu. Zde najdete přesný návod, jak maso správně ogrilovat.

Stupně propečení masa

Pochutnáváte si rádi na steaku v „rare“, „medium“ nebo „well done“ úpravě? Zde vám poradíme, jak dlouho a na kolik stupňů musíte maso grilovat, abyste dosáhli požadované propečenosti.

Recepty s vyzrávanými steaky

Hodila by se vám trocha inspirace? Výběr nejlepších receptů s vyzrávanými masy najdete zde.

S čím vyzrávané steaky podávat

Ke grilovaným steakům se výborně hodí náš žitno-pšeničný chléb Horal, který pro vás pekaři z Globusu pečou i několikrát denně a z vlastního žitného kvasu. Vyzkoušet můžete také grilovanou zeleninu. Tipy na její přípravu najdete v tomto článku.

Kategorie:

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky