GLOBUS GRILMÁNIE 2012 ZAHAJUJE GRILOVACÍ SEZÓNU

Soutěže o nejlepší grilovací tým v ČR se mohou zúčastnit tří až pětičlenné týmy bez ohledu na to, jestli jsou to profesionální kuchaři nebo jen nadšenci, které grilování baví. „V regionálních kolech budou soutěžní týmy soutěžit ve čtyřech disciplínách: uzenina + mleté maso, vepřové maso, hovězí maso a dezert. Porota složená z odborných zástupců společnosti GLOBUS a profesionálů z řad kuchařů bude hodnotit nejen úpravu samotné suroviny, ale také úpravu příloh, celkovou prezentaci pokrmu a styl grilovacích týmů,“ vysvětluje Marcela Krejčíková z marketingu společnosti Globus.

Během nadcházejícího víkendu se kromě již zmíněného sobotního regionálního kola u hypermarketu Globus na Zličíně odehraje GLOBUS GRILMÁNIE také v Trmicích u Ústí nad Labem, poté bude během května a června se svou zábavnou grilovací road show křižovat celou republiku. „Všechna soutěžní kola se konají za velkého zájmu fanoušků, médií i partnerů, díky kterým se soutěží o množství hodnotných cen. Dále nechybí atrakce a soutěže o ceny pro děti, hudební a zábavný program včetně občerstvení pro příchozí diváky. Průměrná návštěvnost jednoho regionálního kola je 5 000 až 7 000 osob,“ vysvětluje M. Krejčíková. Finále GLOBUS GRILMÁNIE, kam postupují vítězové regionálních kol, proběhne v sobotu 16. června 2012 v Ostravě.

Letošním 8. ročníkem budou diváky provázet opět moderátoři Ivan Vodochodský a Petr Rychlý.

V doprovodném programu vystoupí se svým programem zpěvačka Ilona Csáková a kouzelník a komik Richard Nedvěd.

TERMÍNY A MÍSTA KONÁNÍ AKCÍ GLOBUS GRILMÁNIE 2012