Perníkové lívance s kešu krémem

08.03.2017 | 30 min

Ingredience

1 hrnek ovesných vloček
2 lžičky prášku do pečiva
2 lžičky perníkového koření
1 lžíce chia semínek
¾ hrnku kešu mléka
1–2 lžíce agávového sirupu
90 g kešu oříšků
60 ml vody
1 lžíce agávového sirupu
nastrouhaná kůra z bio citrónu

Postup

  1. Kešu oříšky si přes noc namočíme do vody. Ráno je slijeme a společně s dalšími ingrediencemi rozmixujeme. Vznikne nám jemný kešu krém.
  2. Ovesné vločky pomeleme na mouku, smícháme s chia semínky, práškem do pečiva, perníkovým kořením, kešu mlékem a agávovým sirupem.
  3. Vzniklé lívancové těsto opečeme na pánvi.
  4. Lívance podáváme s kešu krémem a ovocem.

Kategorie:

zdravý svět

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky