Používáme cookies
nezbytné pro správné fungování webu, analýzu provozu a návštěvnosti a personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat nebo blokovat využívání jednotlivých druhů cookies můžete v Nastavení cookies.
Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.
Pro více informací klikněte zde.
Rozumím a souhlasím Nastavení cookies

Vše, co potřebujete vědět o vyzrávaných masech

07.06.2021 | 7 minut čtení
Rady a tipy, které ocení každý
milovník steaků
Vše, co potřebujete vědět o vyzrávaných masech

Vyzrávané steaky jsou jednou ze specialit našeho Řeznictví Globus. Připravujeme je pro vás v zázemí každého hypermarketu z kvalitního českého hovězího masa od ověřených dodavatelů a vyzráváme je ve vakuu tzv. mokrou cestou.

Druhy hovězích steaků

Flank, Rump, Rib eye nebo Striploin. Všechny tyto steaky seženete v našem Řeznictví Globus ve vyzrávané podobě. Víte však, čím se jednotlivé druhy od sebe liší? V našem článku najdete odpověď.

Jak připravit perfektní steaky

Chcete se stát mistrem každé grilovačky? Dali jsme dohromady několik tipů, díky kterým zvládnete připravit pro sebe a své blízké steaky jako z nejlepšího steakhousu. Máme pro vás přesný návod, jak maso správně ogrilovat.

Stupně propečení masa

Pochutnáváte si rádi na steaku v „rare“, „medium“ nebo „well done“ úpravě? Poradíme vám, jak dlouho a na kolik stupňů musíte maso grilovat, abyste dosáhli požadované propečenosti.

Recepty s vyzrávanými steaky

Hodila by se vám trocha inspirace? Připravili jsme si pro vás výběr nejlepších receptů s vyzrávanými masy.

S čím vyzrávané steaky podávat

Ke grilovaným steakům se výborně hodí náš žitno-pšeničný chléb Horal, který pro vás pekaři z Globusu pečou i několikrát denně a z vlastního žitného kvasu. Vyzkoušet můžete také grilovanou zeleninu. Přečtěte si pár tipů na její přípravu.

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky