Rybí vývar s fenyklem, mrkví a řapíkatým celerem

07.05.2021 | 60 min.

Ingredience

2 ks skelety ze pstruha
1/4 celeru
3 ks mrkve
2 ks cibule
1 kořenová petržel
50 g nori řasy
1 fenykl
7 cherry rajčat
1 chilli červené
1 citron
200 g řapíkatého celeru
6 bobkových listů
5 stroužků česneku
50 g pažitky
1 svazek hladkolisté petržele
8 snítek tymiánu
10 g pepře celého
4 l vody

Postup

  1. 2 mrkve, celer, cibuli, kořenovou petržel a rajčata opečeme do tmavé barvy, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Do hrnce přidáme česnek, veškeré koření a bylinky a dáme vařit. Až nám vývar začne vařit, stáhneme ho na nízky plamen a necháme táhnout.
    Rybí vývar s fenyklem, mrkví a řapíkatým celerem Rybí vývar s fenyklem, mrkví a řapíkatým celerem
  2. Mezitím si vykostíme pstruha a filátka si schováme do lednice na další recept. Kosti lehce opečeme a po 40ti minutách tažení vývaru přidáme, společně s nori řasou do vývaru a a táhneme dalších 30 minut. Mezitím si opečeme fenykl a mrkev a po opečení nakrájíme na menší kousky.
    Rybí vývar s fenyklem, mrkví a řapíkatým celerem Rybí vývar s fenyklem, mrkví a řapíkatým celerem
  3. Hotový vývar scedíme a dochutíme solí a citronem. Obereme zbylé maso z ryby, co zůstalo na kosti a dáme do talíře, kde přidáme nasekané chilli a pažitku, nadrobno nakrájený řapíkatý celer, opečenou zeleninu a zalijeme hotovým vývarem.
    Rybí vývar s fenyklem, mrkví a řapíkatým celerem Rybí vývar s fenyklem, mrkví a řapíkatým celerem

Kategorie:

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky