Lehká, zeleninová pomazánka, která se perfektně hodí k pečivu z Pekařství Globus? Tak právě taková je ředkvičková pomazánka od Kitchen Affair, kterou připravíte během půl hodiny a pochutná si celá rodina.
Množství: 4 porce
Doba přípravy: 30 minut (včetně chlazení v lednici)
1 | svazek větších ředkviček (alespoň 10 kusů) |
1/2 | kelímku polotučného tvarohu |
1/2 | kelímku polotučného sýru Cottage |
pepř, sůl | |
oblíbené pečivo |
klíčky | |
semínka |
Víte, že mají ředkvičky téměř zázračné účinky? Znáte jejich nutriční hodnoty? Tušíte, co vše se dá z ředkviček zužitkovat? Nejen to se můžete dozvědět na blogu v článku o jarní zelenině.
Podívejte se také na videopostup k tomuto receptu: