Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Ředkvičková pomazánka

30.05.2023 | 30 min.

Lehká, zeleninová pomazánka, která se perfektně hodí k pečivu z Pekařství Globus? Tak právě taková je ředkvičková pomazánka od Kitchen Affair, kterou připravíte během půl hodiny a pochutná si celá rodina.

Množství: 4 porce

Doba přípravy: 30 minut (včetně chlazení v lednici)

Suroviny

1 svazek větších ředkviček (alespoň 10 kusů)
1/2 kelímku polotučného tvarohu
1/2 kelímku polotučného sýru Cottage
pepř, sůl
oblíbené pečivo

Na ozdobu:

klíčky
semínka

Postup

    1. Do misky dejte půl kelímku tvarohu, půl kelímku cottage a promíchejte.
      Jarní ředkvičková pomazánka
    2. Ředkvičky omyjte a očistěte. Poté je nastrouhejte najemno na struhadle.
      Jarní ředkvičková pomazánka
    3. Po nastrouhání z ředkviček vymačkejte přebytečnou vodu. Zbytečně by ředila pomazánku. Nastrouhané ředkvičky přidejte do mísy, důkladně promíchejte a podle chuti osolte a opepřete.
      Jarní ředkvičková pomazánka
    4. Pomazánku dejte na 10 minut vychladit a poté namažte na oblíbené pečivo.
      Jarní ředkvičková pomazánka

Víte, že mají ředkvičky téměř zázračné účinky? Znáte jejich nutriční hodnoty? Tušíte, co vše se dá z ředkviček zužitkovat? Nejen to se můžete dozvědět na blogu v článku o jarní zelenině.

Podívejte se také na videopostup k tomuto receptu:

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky