Globus v předvánočním výprodeji sníží ceny až o 70 procent

„Náš loňský nápad s výprodejem již před svátky se setkal s velice příznivou odezvou na straně zákazníků. Výrazné snížení cen textilu, konfekce a obuvi je motivovalo k nákupům tohoto sortimentu, které řada lidí dříve odkládala až na výprodeje po Novém roce,“ vysvětluje Boris Malý, ředitel marketingu společnosti Globus. „Důvody pro tento krok jsou dva. Jednak tím reagujeme na ekonomickou situaci, která by mohla některé zákazníky v předvánočních nákupech omezovat. Zároveň je to jakési poděkování našim zákazníkům za to, že nám i letos zůstali věrní,“ dodává B. Malý.

Předvánoční výprodej se letos bude týkat zhruba 15 tisíc položek zboží z podzimní a zimní kolekce v oddělení pánské, dámské a dětské konfekce, prádla, bytového textilu, obuvi a značkového zboží ve sport a jeans shopu. Slevy na toto zboží budou činit 30, 50 nebo 70 procent. Pánské či dámské džíny tak bude možno koupit za 440 Kč, dětskou obuv od 130 Kč, dámské svetry, halenky i kabelky od 140 Kč.