Globus v nové Fotosběrně umožní i oblíbený potisk hrnků

„Od nynějška je ještě jednodušší objednávat fotografie z digitálních snímků,“ vysvětluje Jan Marek z oddělení marketingu a firemního rozvoje Globusu a dodává: „Díky aplikaci Domácí fotosběrna si každý zákazník může připravit zakázku v klidu offline a využít přitom celé řady funkcí, jak je zoom, možnosti výřezu, úprava barevnosti, různé efekty, jako je sépiový efekt nebo reliéf.“ Program Globus – Domácí fotosběrna si mohou zákazníci zdarma stáhnout na webových stránkách Globusu. Možnost objednávání fotografií online, kterou nabízela předchozí verze fotosběrny, zůstala zachována. Ocení ji především ti zákazníci, kteří fotografie neobjednávají z domova, ale třeba z internetové kavárny v průběhu dovolené.

Nově Globus nabízí také možnost využít digitálních fotografií ke zhotovení dárků, jako jsou hrnky, podložky pod myši, puzzle, různé typy kalendářů, plakát nebo speciální fotoknihu. „O tyto dárkové předměty je mezi zákazníky stále větší zájem a my jim chceme rozšířením našich služeb vyjít vstříc,“ vysvětluje J. Marek.

Hotové fotografie nebo fotodárky si zákazníci Globusu mohou vyzvednout v předem zvoleném hypermarketu Globus.

Společnost Globus ČR, k.s., provozuje v České republice síť třinácti hypermarketů Globus a hobbymarketů Baumarkt. V hypermarketech Globus zákazníkům nabízí kompletní sortiment potravinářských i nepotravinářských výrobků - přibližně 15 000 druhů zboží v sortimentu potravin a 45 000 druhů zboží nepotravinářského, od elektroniky, přes textil, domácí potřeby, hračky, papír až po CD, sportovní potřeby či autodoplňky. V Baumarktech lze vybírat z nabídky více než 30 000 druhů výrobků pro kutily, zahrádkáře a pro domácnost. Vedle šíře sortimentu klade Globus důraz především na čerstvost nabízených produktů. Specialitou hypermarketů Globus je proto také vlastní uzenářská výroba a vlastní pekárna se širokou nabídkou denně čerstvých výrobků. Kvalitu a čerstvost zboží v hypermarketech Globus opakovaně oceňují zákazníci v průzkumech – Globus tak letos získal již pošesté za sebou titul Top Retailer.

Společnost v ČR působí od roku 1996 a zaměstnává více než 6000 lidí. Její loňský obrat činil 23 miliard Kč.