Společnost Globus ČR představuje klubový e-shop Vinotéka Globus

Vinotéka Globus nabízí svým členům dva velké benefity. Zákazníci mohou vybírat z rozšířené nabídky vín převážně od menších českých a zahraničních vinařů, kteří obvykle své produkty v hypermarketových řetězcích neprodávají a specializují se na prodej ve vinotékách a restauracích. Dalším benefitem je sleva na již běžně dostupná vína v sortimentu hypermarketů Globus. Zákazníci pořídí vybraný druh vína za speciální cenu a rovněž získají slevu při nákupu celého kartonu.

Hlavním cílem vinného klubu s názvem Vinotéka Globus je především možnost zakoupit u nás vína, která nejsou běžně v řetězcích dostupná,“ říká Martina Kottová, sommeliérka společnosti Globus, a dodává: „Chceme přinést našim zákazníkům širší sortiment a dokázat jim, že společnost Globus je skutečným odborníkem na víno.“

V sortimentu hypermarketů Globus je aktuálně 920 položek vín. Vinotéka Globus nabízí více než 180 nových položek, které zákazníci běžně v regálech nenaleznou. Klubová nabídka je rozdělena do různých kategorií, vína jsou rozdělena na tuzemská, zahraniční, šumivá včetně champagne a zákazníci v e-shopu naleznou i vína v dárkových baleních.

E-shop funguje standardním způsobem. Vybrané víno zákazník vloží do elektronického košíku a při potvrzení nákupu si zvolí jeden z 15 hypermarketů Globus, kde si vína vyzvedne. Při objednávce do 10 hodin je Globus schopen zajistit dodání do dvou pracovních dnů, při pozdějším objednání je dodací lhůta do třech pracovních dnů.

Členem klubu se zákazník stane po vyplnění registračního formuláře. Registraci je možné provést na webových stránkách www.globusbonus.cz .

Všechna vína byla poctivě degustována a pečlivě posouzena. Z těch českých můžu zmínit čerstvého Vinaře roku Josefa Valihracha, vinařství rodiny Špalkovy, Nové vinařství, vinařství Mikrosvín, Reisten a mnohá další. Najít zde můžete i slovenská vinařství, jako například Elesko či Mavín. Ze zahraniční nabídky se podařilo získat třeba vína známého novozélandského vinařství Saint Clair, která budeme prodávat za bezkonkurenční cenu. Zajímavé je také rozšíření nabídky vín z Francie, hlavně z Burgundska a Bordeaux,“ shrnuje Martina Kottová.

Zákazníci získají více informací na www.globusbonus.cz .

Společnost Globus ČR představuje klubový e-shop Vinotéka Globus