Tři tisíce dopisů Ježíškovi na patnácti stromech splněných přání v Globusech

Tři tisíce dopisů Ježíškovi na patnácti stromech splněných přání  v Globusech

V každém z patnácti hypermarketů Globus stojí Strom, na němž visí vánoční přání dětí z dětských domovů, dětských center, nemocnic či Klokánků. Kdokoliv tak má touto cestou možnost splnit vánoční přání opuštěným nebo zdravotně handicapovaným dětem z třiceti ústavů po celém Česku. Jako symbolické poděkování dostanou dárci perníček upečený v pekařství Globus.

Každý hypermarket Globus má ve svém regionu dětské domovy, dětská centra, Klokánky, či nemocnice, se kterými většinou již dlouhodobě spolupracuje. Letos děti z těchto ústavů napsaly a nakreslily svá vánoční přání, která si přejí najít pod stromečkem. Obdarování těchto dětí v nesnázi je jednoduché. Lidé si na Stromě splněných přání vyberou kartičku, na níž je napsáno o přání od konkrétního dítěte. Koupí dle něj dárek a obojí pak dají hostesce nebo zaměstnancům v informační centru. „Zákazníkům poděkujeme za každé takto splněné přání perníčkem z našeho pekařství,“ vysvětlila mluvčí Globusu Pavla Hobíková s tím, že dárky, jež nekoupí zákazníci, pořídí zaměstnanci hypermarketu, kteří se chtějí do akce zapojit.

Letošní akci Strom splněných přání HM Globus podporuje v interních médiích, jako jsou zákaznické letáky a magazín Globus Bonus. Hlavním médiem je však speciální web www.splnimeprani.cz. Formou vánočních příběhů a pohádek jsou zde odvyprávěny pohádky o splněných vánočních přáních.

Tři tisíce dopisů Ježíškovi na patnácti stromech splněných přání v Globusech

Tři tisíce dopisů Ježíškovi na patnácti stromech splněných přání  v Globusech