Používáme cookies
Nezbytné cookies jsou nepostradatelné pro správné fungování našich stránek, a proto je nelze deaktivovat a pro jejich používání není zapotřebí vašeho souhlasu.

Pokud nám udělíte souhlas, budeme používat i cookies pro analýzu provozu a návštěvnosti a cookies pro personalizaci obsahu a reklamy. Spravovat využívání těchto dalších druhů cookies můžete v Nastavení cookies.

Informace o užívání našich stránek také sdílíme s našimi reklamními a analytickými partnery.

Pro více informací klikněte zde.
Souhlasím s používáním všech cookies Chci jen nezbytné cookies Nastavení cookies

Články

Rychlý průvodce zavařováním
Globus poradna

Rychlý průvodce zavařováním

Už naše prababičky moc dobře věděly, že zavařování je nejen skvělý způsob, jak uchovat sezónní ovoce a zeleninu na pozdější dobu, ale i jak obohatit rodinný jídelníček...

Před 2 měsíci | 3 min. čtení

Jak se rozloučit se zimou? Masopustem!
Svátky a tradice

Jak se rozloučit se zimou? Masopustem!

Masopust se pojí s vítáním jara, úrodou a hojností. V minulosti vrcholilo toto období masopustním úterým, dnes se oslavy většinou přesouvají...

Před 5 měsíci | 4 min. čtení

Velký průvodce zavařováním – 1. díl: Ovocné zavařeniny
Globus poradna

Velký průvodce zavařováním – 1. díl: Ovocné zavařeniny

Ačkoliv jsme dnes zvyklí, že v regálech obchodů najdeme nepřeberné množství kompotů, džemů a dalších zavařenin, domácí nám budou vždycky chutnat o chlup lépe. Proto...

Před rokem | 7 min. čtení

Jaký by měl být správný kuchař?
Poctivá výroba Globus

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru