Stravujete se bezlepkově, váš lékař vám nedávno diagnostikoval celiakii nebo se jen zajímáte o zdravý životní styl a baví vás rozšiřovat si své znalosti v tomto oboru? Tak právě pro vás jsme připravili bezlepková odpoledne, ze kterých si odnesete spoustu užitečných informací od odborníků na bezlepkovou stravu, ale zároveň budete moci ochutnat řadu bezlepkových výrobků anebo si i zasoutěžit.

Semináře o bezlepkové stravě nejsou v Globusu žádnou novinkou. Bezlepková odpoledne pro vás pořádáme už od roku 2007 a jsme rádi, že od 20. února do 24. dubna 2024 s tímto edukativním programem zamíříme do deseti našich hypermarketů Globus. 

Co vás na bezlepkovém odpoledni čeká?*

  • Seznámení s bezlepkovým sortimentem z Řeznictví Globus a Restaurace Globus V tomto bloku semináře vám představíme a umožníme ochutnat širokou škálu bezlepkových výrobků z našeho vlastního řeznictví a restaurace. Také se dozvíte, jaké novinky a trendy ovlivňují sortiment bezlepkových produktů, které pro vás v Řeznictví Globus a Restauraci Globus vyrábíme.

  • Bezlepková strava a legislativa 

    V informativní části vás seznámíme s posledními změnami a aktuální legislativou týkající se bezlepkových výrobků a potravinářského průmyslu.

  • Bezlepkové novinky ve Zdravém světě a další užitečné informace o bezlepkové dietě 

    Ukážeme vám bezlepkové produkty z oddělení Zdravého světa, které opět budete moci i ochutnat. Zároveň se s vámi podělíme o poznatky, jak bezlepková strava může pozitivně ovlivnit váš životní styl a zdraví. 

  • Interaktivní diskuze s partnery semináře 

    V rámci otevřeného fóra budete moci diskutovat s dodavateli bezlepkových výrobků o jejich produktech a jejich dalším možném vývoji. V případě, že je bezlepkové stravování součástí vašeho podnikání, vám tato část semináře může pomoci navázat kontakt s klíčovými hráči v oblasti bezlepkových výrobků a obchodu. 

  • Zdravotní poradenství v oblasti bezlepkové diety 

    V této části semináře se můžete těšit na cenné rady od lékařských kapacit specializujících se na oblast bezlepkové stravy, s nimiž budete moci prodiskutovat i své vlastní dotazy. 

Proč si bezlepkové odpoledne nenechat ujít:

  1. 20% sleva na sortiment Zdravého světa 

    Všichni účastníci semináře od nás získají atraktivní slevu na bezlepkové produkty z oddělení Zdravého světa. 

  2. Soutěž o tři poukázky na bezlepkové jídlo v Restauraci Globus zdarma 

    Během semináře se můžete zúčastnit soutěže o výborné bezlepkové jídlo z naší restaurace. 

  3. Ochutnávka bezlepkových potravin  

    Ochutnáte uzeniny Globus a bezlepkový pokrm společnosti Extrudo připravený v naší restauraci a vyzkoušíte širokou škálu bezlepkových produktů od dodavatelů – např. sušenky, krekry, ovocné tyčinky a mnoho dalšího. 

  4. Dárek za vaši účast 

    Jak poděkování za účast na semináři od nás každý účastník dostane dárkové předměty Globus – blok, propisku a klíčenku. Pro děti máme připravené navíc ještě pastelky. 

Kde a kdy budou bezlepková odpoledne probíhat: (registrace na jednotlivé semináře bude spuštěna vždy 6 týdnů před termínem konání)

  • 20. 2. 2024 Globus Praha-Zličín, kapacita 70 osob - akce již proběhla

  • 22. 2. 2024 Globus Praha-Černý Most, kapacita 70 osob - akce již proběhla

  • 12. 3. 2024 Globus Pardubice, kapacita 50 osob - akce již proběhla

  • 19. 3. 2024 Globus Havířov, kapacita 30 osob - akce již proběhla

  • 20. 3. 2024 Globus Ostrava, kapacita 55 osob - akce již proběhla

  • 09. 4. 2024 Globus Chomutov, kapacita 30 osob - akce již proběhla

  • 10. 4. 2024 Globus Trmice u Ústí nad Labem, kapacita 30 osob - akce již proběhla

  • 16. 4. 2024 Globus Liberec, kapacita 70 osob - akce již proběhla

  • 23. 4. 2024 Globus Olomouc, bezlepkový seminář rozšířen o tipy pro stravu se sníženým obsahem laktózy, kapacita 70 osob - akce již proběhla

  • 24. 4. 2024 Globus Brno, kapacita 50 osob - akce již proběhla

Semináře probíhají vždy od 17:30 do 19:00 v prostorách restaurace daného hypermarketu Globus** a jsou zpoplatněny na osobu částkou 49 Kč pro členy věrnostního programu Globus Bonus nebo 99 Kč pro ostatní zákazníky. Děti do 18 let mají vstup zdarma. Platbu, prosím, proveďte nejpozději do tří dnů od Vaší registrace na hlavních Informacích vybraného hypermarketu.

Rádi byste se bezlepkového odpoledne ve vašem hypermarketu Globus zúčastnili? Stačí se přihlásit prostřednictvím výše uvedeného registračního formuláře. Registrace do semináře je možná nejdříve šest týdnů před začátkem bezlepkového odpoledne v daném hypermarketu Globus.   

*Změny v programu semináře vyhrazeny. 

**V hypermarketech Globus Praha-Černý Most, Praha-Zličín, Pardubice, Brno, Olomouc, Trmice a Chomutov probíhá seminář v 1. patře Restaurace Globus, kde není možné zajistit bezbariérový přístup. Děkujeme za pochopení.