Čekáte odpoledne návštěvu nebo chcete dětem upéct něco dobrého, co nezabere moc času? Vyzkoušejte tuto jednoduchou a hlavně rychlou šlehačkovou bublaninu.
Hledáte jednoduchý, lehký a přirozeně bezlepkový dezert? Vyzkoušejte vláčný pohankový koláč s tvarohem, meruňkami a plátky mandlí. Skvěle se hodí ke kávě, na letní piknik nebo jako sladká tečka po obědě. Stačí pár základních surovin a za hodinu máte upečeno. Recept připravila Eva Bartošová alias Kitchen Affair.
Italské tiramisu už v našich končinách téměř zlidovělo a v repertoáru českých cukrářů si získalo své pevné místo. O svou odlehčenou jahodovomátovou verzi s tvarohem se s námi podělila Eva Bartošová z Kitchen Affair.
Voňavé, jemně sladké a plné jahod – takové jsou scones (bochánky) podle receptu, který pro nás připravila Eva z Kitchen Affair. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo čaji, ale potěší i jako sladká snídaně či svačina. Díky jednoduchému postupu je zvládne připravit i ten, kdo s pečením teprve začíná.
Waldorfský salát poprvé připravil šéfkuchař Oscar Tschirky v hotelu Waldorf-Astoria v New Yorku v roce 1896. Původní receptura obsahovala pouze jablka, celer a majonézu. Dnes bývá doplněn o další ingredience jako jsou vlašské ořechy, hlávkový salát nebo hroznové víno a díky své svěží chuti se připravuje v domácnostech i restauracích po celém světě.
Toto originální choux s kaki kompotem a šlehačkovým krémem od Kitchen Affair se skvěle hodí jak na halloweenskou párty, tak i jakoukoliv podzimní oslavu.
Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý recept na pohankovou kaši plnou živin. Pohanka je přirozeně bezlepková a bohatá na minerály. Výtečně se hodí například jako snídaně nebo svačina pro děti.
Zdravá svačinka na výlet nebo dětem do školy? Co takhle křehké mrkvánky s domácími povidly podle Kitchen Affair. Zkuste se je připravit podle tohoto receptu.