Kotányi Ryby 26 g
Skladem
* Orientačni stav. Dostupnost na prodejně může být jiná.
Olomouc
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Aromatická kořenitost a čerstvá pikantnost s jemným citrónovým nádechem, to je to co přesně definuje směs KOTÁNYI Ryby.
A náš tip na recept:
Filet z candáta s cuketou a žlutou paprikou
Pro 2 osoby potřebujeme: 2 filety z candáta, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Ryby, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 1 cuketu, 1 žlutou papriku, špetku KOTÁNYI tymiánu, sůl, pepř, trochu citrónové šťávy.
Návod k přípravě:
Filety potřeme po obou stranách směsí KOTÁNYI Ryby, necháme asi 10 minut odležet a pečeme na olivovém oleji napřed kůží dolů 2-3 minuty při střední teplotě, pak filety opatrně obrátíme. Cuketu, očištěnou a oloupanou papriku nakrájíme na malé kostičky, osmahneme na olivovém oleji, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Podáváme spolu s filety pokapané citrónovou šťávou.
Tip: místo candáta můžeme použít i filety z pstruha.