Kotányi Krůtí pečeně 38 g
Skladem
* Orientačni stav. Dostupnost na prodejně může být jiná.
Praha-Černý Most
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Dokonalá chuť krůtího masa závisí na vyvážené směsi vybraných bylin a koření KOTÁNYI. Pro znamenitou úpravu krůty nesmí tento kořenící přípravek nikdy chybět.
Návod k přípravě:
Medailonky potřeme KOTÁNYI Krůtí pečeně, pomalu je po obou stranách opečeme na másle a bodlákovém oleji a vyjmeme z pánve. Houby a cibulku nadrobno nakrájíme, opečeme ve vypečené šťávě, zalijeme bílým vínem, smetanou a šťávou z pečeně. Necháme krátce povařit. Přidáme pažitku. Medailonky připravíme na talíř s houbovou omáčkou.
Tip: podávejte s rýží.
Pečené krůtí medailonky s houbovou omáčkou
Pro 2 osoby potřebujeme:
4 krůtí medailonky (á cca. 70 g), 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Krůtí pečeně, 1 polévkovou lžíci másla, 1 polévkovou lžíci bodlákového oleje, 2 hrsti hub (např. žampionů nebo lišek), 1 malou cibuli, trochu bílého vína, 1/8 litru smetany, 1 polévkovou lžíci šťávy z pečeně, 1 polévkovou lžíci pažitky.