Kotányi Zvěřina 20 g
Skladem
* Orientačni stav. Dostupnost na prodejně může být jiná.
Trmice
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Mleté koření KOTÁNI na zvěřinu představuje dokonale vyváženou směs aromatických bylin, ušlechtilého koření a pečlivě vybrané zeleniny.
Svátek pro milovníky zvěřiny:
Zapékané zvěřinové palačinky
Pro 2 osoby potřebujeme: 4 palačinky, 200 g zvěřiny (např. srnčího, jeleního nebo kančího masa), sůl, 2 polévkové lžíce bodlákového oleje, 1 nadrobno nakrájenou cibuli, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Zvěřina, trochu červeného vína, 1/8 litru šťávy z pečeně, 1 polévkovou lžíci brusinkového kompotu, máslo k vymazání formy.
Na zálivku: 4 polévkové lžíce zakysané smetany, 2 žloutky, sůl, 1 čajovou lžičku tymiánu KOTÁNYI.
Návod k přípravě: maso osolíme, na oleji krátce opečeme s cibulkou a KOTÁNYI kořením na zvěřinu. Zalijeme červeným vínem a šťávou z pečeně a dusíme 15 minut. Maso rozemeleme, ochutíme brusinkami, natřeme na palačinky, ty zavineme a vložíme do formy vymazané máslem. Smícháme všechny přísady na zálivku, přelijeme jí palačinky a pečeme 25-30 minut při 180 °C.
Tip: podávejte se salátem.