:format(jpeg))
Silvestrovské pohoštění v gurmánském stylu
)
Vojta Poštulka připravil silvestrovské pohoštění v gurmánském stylu, které potěší všechny vaše blízké. Elegantní drobné občerstvení spojuje svěží ovoce, sýry, ryby i maso. Ideální volba pro večírek, oslavu nebo degustační stůl.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na parmskou šunku s melounem:
- 100 gparmské šunky
- 1/2melounu (cantaloupe nebo galia)
- čerstvou bazalku
Na crostini s krabí pomazánkou a kapary
- 1bagetku
- 200 gkrabích tyčinek
- řecký jogurt
- citronovou šťávu
- čerstvý kopr
- kapary
- sůl
- pepř
Na červenou řepu s kozím sýrem:
- 1marinovanou červenou řepu
- 100 gčerstvého kozího sýra
- olivový olej
- balzamikový krém
- med
- citron
- sůl
- pepř
Na mini sendvič s kuřecím masem:
- opečený toustový chléb
- grilovaná kuřecí prsa
- majonézu nebo jogurtový dresink
- rukolu
- vejce
- rajče
- sůl
- pepř
Na crostini s avokádem a vejcem:
- bagetku
- zralé avokádo
- citronovou šťávu
- sůl
- pepř
- vařené vejce
- chilli vločky
Na Gochujang špíz se sezamem:
- kuřecí prsa
- pastu Gochujang
- sójovou omáčku
- med
- česnek
- zázvor
- sezamová semínka
- jarní cibulku
- špejle

)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
:format(png))
:format(png))
:format(png))