Připravte si dokonalý čokoládovo-tvarohový krém podle Petry Burianové.
Náročnost receptu
Příprava 1 hodina
Střední
Co budete potřebovat
Suroviny:
500 mlmléka
1čokoládový puding
2 lžícemedu
200 gmléčné čokolády
500 gjemného tvarohu z kelímku
Postup
1
V mléce rozmícháme pudingový prášek a med a svaříme puding. Po uvedení do varu asi minutu provaříme.
2
Horký puding vyklopíme do misky. Přidáme mléčnou čokoládu v peckách nebo nasekanou najemno a metličkou vymícháme hladký krém.
3
Do vlažné hmoty nakonec přidáme tvaroh a metličkou opět vymícháme v hladkou hmotu. Naplníme do skleniček a vychladíme. Můžeme podávat s ovocem nebo ušlehanou smetanou.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.