SnídaněSvačinyDětiVegetariánskéDezertyDorty
19. 08. 2022
@bududub

Čokoládovo-tvarohový dezert

Připravte si dokonalý čokoládovo-tvarohový krém podle Petry Burianové.

Náročnost receptu

Příprava 1 hodina
Střední

Co budete potřebovat

Suroviny:

  • 500 mlmléka
  • 1čokoládový puding
  • 2 lžícemedu
  • 200 gmléčné čokolády
  • 500 gjemného tvarohu z kelímku

Postup

1

V mléce rozmícháme pudingový prášek a med a svaříme puding. Po uvedení do varu asi minutu provaříme.

2

Horký puding vyklopíme do misky. Přidáme mléčnou čokoládu v peckách nebo nasekanou najemno a metličkou vymícháme hladký krém.

3

Do vlažné hmoty nakonec přidáme tvaroh a metličkou opět vymícháme v hladkou hmotu. Naplníme do skleniček a vychladíme. Můžeme podávat s ovocem nebo ušlehanou smetanou.

Kam dál

Všechny slevy

Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.
Dozvědět se více
Historie Globusu

Historie Globusu

V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Zjistit víc o historii Globusu
Historie Globusu

Naše hodnoty

Prozradíme vám, jak to u nás chodí, čemu věříme a jakých hodnot se držíme již od založení společnosti.
Dozvědět se více
Naše hodnoty