:format(jpeg))
Camembert pečený ve slanině s grilovanou zeleninou ratatouille
)
Když se spojí camembert, voňavé bylinky a barevná zelenina, vznikne jídlo, které chutná i vypadá skvěle – a navíc se připraví v jednom pekáči. Jednoduché, rychlé a bez zbytečných kroků. Recept připravil Vojtěch Poštulka.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 2 porce:
Na grilovaný camembert se slaninou:
- 1kulatý sýr camembert
 - 4plátky slaniny
 - 1 lžíciolivového oleje
 - 1stroužek česneku (nasekaný nebo prolisovaný)
 - čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn, bazalku)
 - sůl a pepř podle chuti
 
Na ratatouille:
- 1menší cuketu (nakrájenou na klínky)
 - 100 gcherry rajčat
 - 1malý lilek (nakrájený na kostky)
 - 1papriku (červenou nebo žlutou, nakrájenou na kostky)
 - 1stroužek česneku (nasekaný)
 - 2 lžíceolivového oleje
 - 1červenou cibuli
 - čerstvé bylinky (tymián, bazalku, oregano)
 - sůl a pepř podle chuti
 
Na bagetu:
- 1bagetu
 - máslo (nebo bylinkové máslo/pesto z medvědího česneku)
 

)
)
)
)
)
)
)