SvačinyHlavní jídlaVečeřeKuřecí a další drůbežMezinárodní kuchyně
16. 09. 2022
@mycookingdiarycz

Kari sendvič s trhaným kuřecím masem

Zbyla vám z předchozího vaření Kari Madras omáčka a kuřecí maso ze stehen? Připravte ze zbytků chutný sendvič podle My Cooking Diary, který se skvěle hodí jako vydatná svačina nebo večeře.

Náročnost receptu

Příprava 20 minut
Snadné

Co budete potřebovat

Na 1 sendvič:

  • 1cibulovou bagetu z Poctivé výroby Globus
  • trochumajonézy
  • 2 větší hrstirukoly
  • 5cherry rajčat
  • chilli podle chuti

Na kuřecí směs:

  • 2kuřecí stehna
  • 5 lžicKari Madras omáčky
  • 3 lžícemajonézy
  • 2 hrstisměsi oříšků a sušeného ovoce podle chuti (např. brusinky, mandle, kešu a lískové ořechy)
  • 1jarní cibulku

Postup

1

Obereme si maso ze zbylých stehýnek a natrháme ho do misky. Přidáme k němu naši kari omáčku, majonézu, nasekanou směs oříšků, najemno nakrájenou jarní cibulku a promícháme.

2

Rozkrojíme si pečivo, spodní část natřeme opravdu jen lehce majonézou (pokud ještě máme, tak i kari omáčkou) a rozprostřeme na něm rukolu a na plátky nakrájená cherry rajčata.

3

Na rajčata dáme větší vrstvu naší kuřecí směsi a přidáme chilli podle chuti.

4

Sendvič přiklopíme druhou částí pečiva a máme hotovo.

Kam dál

Všechny slevy

Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.
Dozvědět se více
Historie Globusu

Historie Globusu

V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Zjistit víc o historii Globusu
Historie Globusu

Naše hodnoty

Prozradíme vám, jak to u nás chodí, čemu věříme a jakých hodnot se držíme již od založení společnosti.
Dozvědět se více
Naše hodnoty