Zbyla vám z předchozího vaření Kari Madras omáčka a kuřecí maso ze stehen? Připravte ze zbytků chutný sendvič podle My Cooking Diary, který se skvěle hodí jako vydatná svačina nebo večeře.
Náročnost receptu
Příprava 20 minut
Snadné
Co budete potřebovat
Na 1 sendvič:
1cibulovou bagetu z Poctivé výroby Globus
trochumajonézy
2 větší hrstirukoly
5cherry rajčat
chilli podle chuti
Na kuřecí směs:
2kuřecí stehna
5 lžicKari Madras omáčky
3 lžícemajonézy
2 hrstisměsi oříšků a sušeného ovoce podle chuti (např. brusinky, mandle, kešu a lískové ořechy)
1jarní cibulku
Postup
1
Obereme si maso ze zbylých stehýnek a natrháme ho do misky. Přidáme k němu naši kari omáčku, majonézu, nasekanou směs oříšků, najemno nakrájenou jarní cibulku a promícháme.
2
Rozkrojíme si pečivo, spodní část natřeme opravdu jen lehce majonézou (pokud ještě máme, tak i kari omáčkou) a rozprostřeme na něm rukolu a na plátky nakrájená cherry rajčata.
3
Na rajčata dáme větší vrstvu naší kuřecí směsi a přidáme chilli podle chuti.
4
Sendvič přiklopíme druhou částí pečiva a máme hotovo.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.