![](https://a.storyblok.com/f/228091/2040x2040/2d8f3d231c/recepty_postulka.jpg/m/48x48/filters:focal():format(jpeg))
Bulgurové rizoto s červenou řepou, uzeným tofu a borůvkami
Přivítejte nový rok zdravým životním stylem. I u Vojtěcha Poštulky dávají občas přednost něčemu rychlému a veganskému. Tento recept vás překvapí svůj jednoduchostí a vůbec se v něm nemusíte bát experimentovat – třeba borůvky zaměňte za mungo klíčky nebo tofu za kozí sýr, který by tomuto receptu dodal ještě další rozměr.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Suroviny na 4 porce:
- 500 gbulguru
- 2 střední čerstvé červené řepy
- ½ citronu
- 1 baleníuzeného tofu
- 125 gborůvek
- čerstvá petrželka
- olivový olej
- sůl a pepř
Na ozdobu:
- jedlé květy