Rychlá slaná snídaně nebo večeře? Zkuste špaldovou kaši s houbami od Running2. Pochutnají si na ní i vegani.
Náročnost receptu
Příprava 15 minut
Snadné
Co budete potřebovat
Na 1 porci:
200 gšpaldových vloček
150 ghlívy ústřičné
1 stroužekBIO česneku
1 lžíciBIO sójové omáčky
1 lžíciumeocta
1BIO papriku
BIO cherry rajčátka
1/2 baleníBIO tempehu
Postup
1
Jeden díl špaldových vloček zalijte 3 díly vody. Uzavřete nádobu a nechejte v pokojové teplotě „kvasit“ 48 hodin. Na povrchu vody se začnou dělat malé bublinky a směs začne být „kváskovitě“ cítit.
2
Na oleji nechejte zezlátnout česnek, přidejte nakrájené houby a nechejte je také zezlátnout. Přidejte fermentovanou směs s vločkami (i s vodou), 1 lžíci sójovky a 1 lžíci umeocta. Vařte do zhoustnutí a další 2 minuty.
3
Podávejte s ogrilovanými půlkami paprik, na pánvi osmaženými plátky tempehu a cherry rajčátky.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.