Vitaminový salát s červenou řepou a dresinkem z umeboshi švestiček
Oživte svůj jídelníček s naším vitaminovým salátem, který spojuje chuť červené řepy s kešu ořechy a jemným dresinkem z umeboshi švestiček.
Náročnost receptu
Příprava 10 minut
Snadné
Co budete potřebovat
Na jednu porci:
salát (mix druhů)
6 ksumeboshi švestiček
100 mlolivového oleje
3–4 lžícečekankového sirupu
nakládanou červenou řepu
kešu ořechy
dresink
Postup
1
Smícháme 6 umeboshi švestiček, cca 100 ml olivového oleje a 3–4 lžíce čekankového sirupu. Vše promixujeme do hladké konzistence.
2
Lístky salátů různých druhů propláchneme vodou, dáme do mísy a poklademe tenkými plátky nakládané červené řepy. Na závěr posypeme kešu ořechy a pokapeme dresinkem podle chuti.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.