Pomazánka z uzené makrely

16.03.2021 | 30 min.

Ingredience

½ uzené makrely
200 g čerstvého krémového sýru
150 g řapíkatého celeru
3 snítky plocholisté petržele
1 snítka kopru
1 citron
  sůl
  pepř
  chléb

Postup

  1. Řapíkatý celer nakrájíme na malé kostičky a lístky si necháme stranou. Uzenou makrelu natrháme a smícháme s čerstvým sýrem, nasekanou petrželí, citronovou šťávou, nakrájeným celerem, soli a pepřem podle chuti. Všechno mícháme vidličkou, ať se makrela natrhá na malé kousky.
    Pomazánka z uzené makrely Pomazánka z uzené makrely
  2. Chleba opečeme na ohni, nebo na pánvi s kapkou oleje. Pomazánku natřeme na opečený chleba a přidáme lístky řapíkatého celeru, kopru a čerstvě namletý pepř.
    Pomazánka z uzené makrely Pomazánka z uzené makrely

Kategorie:

Akční letáky a katalogy

Prohlédněte si aktuální akční nabídku.

Prohlédnout akční letáky