Všechny články

7 článků

Stupně propečení masa

Pokud si rádi pochutnáváte na steacích, pojmy jako „rare“, „medium“ nebo „well done“ pro vás pravděpodobně nebudou ničím novým. Jestliže však s jejich přípravou nemáte příliš mnoho zkušeností, poradíme vám, jak cíleného stupně propečení snadno dosáhnout.
Zobrazit článek

Druhy hovězích steaků

Když se řekne steak, většina z nás si představí pořádný kus masa. Víte však, čím se od sebe jednotlivé druhy steaků liší? Připravili jsme si pro vás tento jednoduchý přehled, díky kterému se snadno rozhodnete, který steak je pro vás ten pravý.
Zobrazit článek

Grilování bez masa

I s rostlinnou stravou si můžete užít parádní grilovačku! Ať už milujete veganskou stravu, anebo si jen rádi čas od času dáte oddech od masa, máme pro vás spoustu tipů na skvělá jídla z grilu, která byste letos v létě měli určitě vyzkoušet. Pojďte se s námi na ně společně podívat.
Zobrazit článek
1 z 1