Chcete uspořádat perfektní grilovačku? Základem úspěchu je správně zvolené maso. Víte, jaký je rozdíl mezi nízkým a vysokým roštěncem? Jak upravit steak na rare, medium či well done? Nebo co je to mramorování u masa? Přečtěte si náš článek a staňte se mistrem grilu.
Grilovačka jinak – vyzkoušejte na grilu sýry, tofu nebo zeleninu
Oživte si grilovačku novými chutěmi. Kromě masa můžete na grilu připravit také různé druhy sýrů, zeleninu, ale i ovoce nebo rostlinné alternativy. Přečtěte si náš článek, ve kterém najdete spoustu tipů pro vaši příští grilovačku.
Stačí pár minut, několik kvalitních surovin a vynikající marináda je na světě. Podívejte se, jaké kombinace vyzdvihnou chuť grilovaného masa či zeleniny.
Vyzrávané steaky jsou jednou ze specialit našeho Řeznictví Globus. Připravujeme je pro vás v zázemí každého hypermarketu z kvalitního českého hovězího masa od ověřených dodavatelů a vyzráváme je ve vakuu tzv. mokrou cestou.
Pokud si rádi pochutnáváte na steacích, pojmy jako „rare“, „medium“ nebo „well done“ pro vás pravděpodobně nebudou ničím novým. Jestliže však s jejich přípravou nemáte příliš mnoho zkušeností, poradíme vám, jak cíleného stupně propečení snadno dosáhnout.
Připravit dokonale upečený steak není žádná věda. Tím spíš, když znáte pár zaručených triků. Naši řezníci pro vás dali dohromady několik rad, díky kterým bude každá vaše grilovačka slavit úspěch.
Když se řekne steak, většina z nás si představí pořádný kus masa. Víte však, čím se od sebe jednotlivé druhy steaků liší? Připravili jsme si pro vás tento jednoduchý přehled, díky kterému se snadno rozhodnete, který steak je pro vás ten pravý.