Zvolte nejbližší pobočku Globus
Sedlčanský Hermelín Figura 100g
100 gSkladem
* Orientačni stav. Dostupnost na prodejně může být jiná.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Měkký sýr s jogurtovou kulturou. Zrající sýr s bílou plísní na povrchu s jogurtovou kulturou. Sedlčanský Figura
Všechny zrající sýry prozrávají postupně v průběhu celé své trvanlivosti. Mění svojí strukturu, chuť i aroma. Vyzkoušejte, kdy vám chutnají nejlépe.
Mladý a pevný
5 týdnů*
Sýr je na povrchu sametový, při řezu pevný a uvnitř můžete najít tvarohové jádro. Má jemnou chuť s jogurtovým nádechem.
Vláčný a měkký
3 týdny*
Sýr uvnitř krásně vláční. Chuť i aroma se postupně rozvíjí.
Zralý a roztékavý
1 týden*
Sýr je pod kůrkou velmi měkký. Chuť s jogurtovým nádechem je již plně rozvinutá.
* před koncem spotřeby.
Při výrobě sýrů jsou použity bakterie mléčného kvašení, které využívají laktózu pro svůj růst a množení. U zrajících sýrů dochází během zrání k rozkladu téměř celého množství laktózy v závislosti na typu sýra a délce zrání.
O 30 % méně tuku
menší než0, 01 % laktózy
Vápník pro život - Přirozený zdroj vápníku
MLEKO, sul, MLÉKAŘSKÉ kutrury, JOGURTOVÁ kultura Lactobacillus bulgaricus
7. MLÉKO a výrobky z něj
Uchovejte při teplotě od 2 °C do 8 °C.
Energie v kcal | 240 |
Energie v kJ | 1000 |
Sacharidy | 0.8 |
Cukry | 0.5 |
Sůl | 1.7 |
Bílkoviny | 21 |
Vláknina | 0 |
Tuky | 17 |
Nasycené mastné kyseliny | 12 |
Polynenasycené mastné kyseliny | 0 |
Mononenasycené mastné kyseliny | 0 |