Zvolte nejbližší pobočku Globus
Maggi Tekutý bujón Hovězí sklenice 160 g
160 gSkladem
* Orientačni stav. Dostupnost na prodejně může být jiná.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Tekutý bujón Hovězí. Pasterovaný výrobek.
-Jedinečná receptura na bázi pomalu vařeného hovězího vývaru z masa a kostí.
-Medová konzistence se skvěle hodí nejen do polévek, ale i do rizot, omáček či zeleninových jídel.
-Neobsahuje konzervanty, barviva ani přidaný glutaman sodný.
-Vyzkoušejte jediný bujón v této formě na trhu!
-K přípravě jednoho litru vývaru použijte 3 lžíce MAGGI tekutého bujónu.
Nemusíte vyvařovat kosti 4 hodiny, abyste měli kvalitní vývar. MAGGI Tekutý bujón s jedinečnou recepturou na bázi pomalu vařeného vývaru z masa a kostí je bez přidaných barviv a glutamanu sodného. Využijete ho nejen při přípravě Vašich oblíbených polévek, ale i do rizot, omáček či zeleninových jídel. Z jedné sklenice připravíte 3,5 litru vývaru.
O MAGGI:
My v MAGGI věříme, že vaření z čerstvých surovin, bylinek a kvalitního masa je to nejlepší, co si můžete dopřát. Zároveň víme, že spousta z vás nemá vždy možnost nebo čas si takové jídlo připravit. Proto již víc jak 130 let přinášíme produkty, které mohou vaření usnadnit a dodají vašim pokrmům skvělou chuť. MAGGI, vše dobré začíná vařením.
Hovězí bujónový základ 66,7 % (pitná voda, jedlá sůl, hovězí tuk 5,4 %, kvasničný výtažek, koncentrovaný hovězí masový výtažek 2,2 %, antioxidant: výtažky z rozmarýnu), pitná voda, kukuřičný škrob, cukr, aromata (obsahují PŠENICI), koncentrát citrónové šťávy, % - vztaženo na obsah složky v celém výrobku
Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich
Může obsahovat: 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 9. CELER a výrobky z něj
Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 1 týdne.
Energie v kcal | 5 |
Energie v kJ | 23 |
Sacharidy | 0.5 |
Cukry | <0.5 |
Sůl | 0.82 |
Bílkoviny | <0.5 |
Vláknina | <0.5 |
Tuky | <0.5 |
Nasycené mastné kyseliny | 0.2 |